Confidențialitate

Politici de confidențialitate - informații obținute prin acordul dvs.

Pentru că suntem responsabili de protecția datelor dvs. cu caracter personal vă oferim mai jos informații legate de procesarea datelor personale.

I. Conceptul datelor personale și alți termeni importanți

Datele personale, în termeni simpli, sunt toate informațiile asociate cu dvs. personal ca subiect al datelor. Dispoziții privind semnificația termenului ”date personale” și semnificația altor termeni importanți pentru următoarele informații legate de protejarea datelor personale, vezi Articolul 4 din ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal)

II. Numele și datele de contact ale persoanelor responsabile

Datele de contact ale responsabilului de protejare a datelor

Într-o formă simplificată, persoana responsabilă este cea care, singură sau împreună cu alții decide scopul și mijloacele de procesare a datelor personale.

1. Persoana Responsabilă

Gusti Leder GmbH
Erich-Schlesinger-Straße 62
18059 Rostock, Germany
Telephone: +49 381 367 67 30
E-Mail: info@gusti-leder.de
CEO: Christian Pietsch

2. Responsabilul de protejare a datelor personale

Rechtsanwältin Katja Westenberger
Schröderstraße 22
D-18055 Rostock
Telephone: +49 (0)381 – 45 83 88 90
Fax: +49 (0)381 – 45 83 88 95
E-mail: info@ra-westenberger.de

III. Scopul procesării datelor personale

Temeiul juridic pentru prelucrare

Procesăm datele dvs. personale ca parte a muncii noastre, și datorită următoarelor motive în concordanță cu specificațiile legale.

1. În scopul efectuării măsurilor pre-contractuale, care sunt procesate la cererea clientului. Procesarea datelor personale ia loc în baza consimțământului dvs., în concordanță cu alineatul 1, litera a, al articolului 6 din ANSPDCP sau pe baza alineatului 1, litera b, articolul 6 din ANSPDCP.

2. Pentru a vă proteja interesul legitim de a răspunde solicitărilor și de a lua orice altă acțiune pe care o puteți lua în baza unei solicitări, datele personale vor fi prelucrate în baza consimțământului oferit de dvs. în concordanță cu articolul 6, alineatul 1, litera a. RGPD pe baza articolului 6, alineatul 1, litera f, din ANSPDCP.

3. Pentru îndeplinirea contractului la care luați parte, datele dvs. cu caracter personal vor fi procesate în baza consimțământului dvs. în temeiul Articolului 6, alineatul 1, litera a) al ANSPDCP sau pe baza Articolului 6, alineatul 1, litera b) ANSPDCP.

4. În scopul implementării măsurilor publicitate, datele dvs. cu caracter personal vor fi procesate pe baza consimțământului dvs. în temeiul Articolului 6, alineatul 1, litera a) al ANSPDCP sau pe baza Articolului 6, alineatul 1, litera f) al ANSPDCP.

5. În scopul protejării interesului nostru legitim în menținerea funcționării corecte a site-ului nostru, la furnizarea de servicii ușor de utilizat și la analiza utilizării site-ului nostru, datele dvs. personale sunt procesate pe baza Articolului 6, alineatul 1, litera f) al ANSPDCP.

6. În vederea protejării interesului legitim, în aplicarea drepturilor și în apărarea împotriva noastră, procesarea datelor dvs. va avea loc în baza Articolului 6, alineatul 1, litera f) al ANSPDCP.

Sistemele noastre sunt susținute de măsuri tehnice și organizaționale de ultimă ora, menite să vă protejeze datele personale de orice acces neautorizat, modificare sau dezvăluirea, pierderea sau distrugerea. Pentru informații legate de procesarea datelor personale, pentru fiecare proces, vă rugăm să consultați informațiile relevante de mai jos, în contextul Politicii de Confidențialitate.

IV. Trimiterea datelor dvs. personale către intermediari;

Categorii de destinatari ale datelor dvs. personale

Dacă acest lucru este necesar, în scopul procesării datelor dvs. personale, trimiterea datelor dvs. anumitor intermediari este posibilă în conformitate cu legea în vigoare. Informații detaliate despre trimiterea datelor dvs. personale către intermediari pentru procesarea individuală pot fi găsite în informațiile ce vor urma în contextul acestei Politici de Confidențialitate. În cazul în care trimiterea datelor dvs. personale către un intermediar este necesară, acestea vor fi limitate la strictul necesar.

V. Scopul procesării datelor dvs. personale

Mai jos veți găsi informații detaliate despre procesarea datelor voastre personale, în scopul procesării diferitelor etape. Datele dvs. vor fi șterse dacă nu mai este necesara procesarea lor pentru diferite scopuri, doar dacă noi vom continua să procesăm datele cu un alt scop, în concordanță cu cerințele legale și în concordanță cu informațiile găsite în acest capitol al politicii de confidențialitate.

1. Folosirea website-ului nostru în scop informațional

Dacă alegeți să ne vizitezi site-ul fără a ne oferi informații, noi vom procesa doar datele personale pe care motorul dvs. de căutare le transmite server-ului nostru.Următoarele date sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru a vă arăta website-ul nostru și pentru a asigura stabilitate și securitate:

 • pagina pe care o cauți
 • data și ora cererii
 • datele transferate
 • sursă de referință - cum ne-ai găsit pagina
 • motorul tău de căutare sistemul de operare
 • adresa IP

 

Pentru a proteja interesul legitim și pentru a menține adecvată funcționarea website-ului nostru, procesarea datelor personale va avea loc în baza Articolului 6, alineatul 1, litera f) al ANSPDCP, Datele dvs. personale vor fi șterse după 6 luni, doar dacă nu sunt încă necesare pentru afirmarea drepturilor de executare a plângerilor în cazul măsurilor luate împotriva operării necorespunzătoare a site-ului nostru web. În acest caz eliminarea va lua loc imediat după finalizarea procesării cerinței corespunzătoare.

2. Procesarea anchetelor

Dacă ne contactezi cu o cerere sau o somație, noi vom procesa datele dvs. personale și orice alte documente sau informații pe care le veți furniza. Indiferent de modul în care veți trimite cererea sau somația, acestea pot fi:

 • data și ora de contact
 • numele și prenumele
 • detalii de contact
 • data cererii/solicitării
 • informații/ documente de transport

Procesarea datelor personale și a informațiilor/documentelor furnizate pe baza consimțământul dvs. sub Articolul 6, alineatul 1, litera a) al ANSPDCP, pentru a răspunde solicitării trimise de dvs. în baza Articolului 6, alineatul 1, litera b) al ANSPDCP pentru implementarea măsurilor pre-contractuale în baza Articolului 6, alineatul 1, litera b) al ANSPDCP pentru procesarea unui contract din care face parte și clientul în baza Articolului 6, alineatul 1, litera f) al ANSPDCP pentru a ne proteja interesele legitime în a acorda răspuns la somații/ cereri și pentru a executa alte măsuri în legătură cu procesarea cererii/solicitării.

Atât timp cât noi furnizăm un formular de contact, și dvs. ne contactați folosind acest formular, vă acordați consimțământul pentru următorul conținut prin trimiterea mesajului: ”Îmi acord consimțământul pentru procesarea acestui e-mail și a altor date personale oferite de mine, în scopul acordării unui răspuns la cererea mea. Pot revoca acest consimțământ în orice moment fără a da motiv, și cererea nu va mai fi procesată. Legalitatea procesării efectuate până la revocare rămâne neafectată în cazul revocării.” Conținut de care vei fi informat/ă și atunci când vei completa formularul de contact.

Ai dreptul să revoci cererea în orice moment, fără a da un motiv, cu efect în viitor. Ceea ce înseamnă că cererea dvs. va fi anulată. În acest scop, puteți trimite un mesaj de corespondență către persoana care se ocupă de cazul dvs., ale căror date de contact le puteți obține de la persoana responsabilă. Legalitatea procesului până la revocare rămâne neafectată în cazul revocării.

Vă vom transfera datele personale unor intermediari în limita legalității, doar dacă acest lucru este necesar pentru solicitarea dvs. În cazul trimiterii datelor dvs. către un intermediar, cantitatea datelor va fi limitată a minimum necesar.

Datele dvs. personale vor fi șterse dacă cererea a fost soluționată, doar dacă noi vom continua să procesăm datele pentru alt proces, de asemenea în limita legalității, în scopul cererii legale și în concordanță cu informațiile conținute în aceasta poliță de confidențialitate.

3. Îndeplinirea contractului

Dacă alegeți să împărtășiți cu noi datele dvs. de contact în scopul obținerii unui contract sau în scopul activării unui cont de client, noi vom procesa datele de contact pentru executarea contractului. Acestea ar fi datele dvs. de client: numele, adresa; și acestea sunt datele dvs. de contact: de exemplu, detalii legate de produsul dorit, sau detaliile legate de plată sau informații pentru livrare.

Procesarea datelor dvs. personale ia loc în baza Articolului 6, alineatul 1, litera b) al ANSPDCP pentru procesarea contractului din care dvs. faceți de asemenea parte. Doar cât acest lucru este necesar pentru împlinirea contractului și dacă este o necesitate legală vom transmite datele dvs. personale, unor intermediari. Acest transfer este făcut către companiile furnizoare de servicii implicate în contract. Aceștia sunt furnizorii de instrumente de procesare cu care noi lucrăm. Acestea pot fi de asemenea și companiile care lucrează pe comision, achitat de trimiterea datelor personale. Prin coincidență, aceștia sunt de asemenea și furnizorii de servici de plată responsabili de metodele de plată folosite.

Dacă folosiți furnizorul de servicii de plată PayPal pentru a achita tranzacția, cu atenție subliniem că polița de confidențialitate PayPal se aplică tranzacțiilor PayPal: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=uk_UK

În cazul trimiterii datelor tale către un intermediar, cantitatea datelor transmise se limitează la minimum cerut. Datele tale personale vor fi șterse după expirarea perioadei de impozitare și perioadei de retenție a celor 6 sau 10 ani, doar dacă noi nu continuăm să procesăm datele tale în contextul legal, solicitat în concordanță cu informațiile oferite în această poliță de confidențialitate.

4. Publicitate online

Puteți să vă abonați pentru a primi știri, noi vom procesa adresa dvs. de email - și alte date personale - pentru a vă trimite informații legate de ofertele noastre. Este obligatoriu specificarea adresei de email. Dacă alegeți însă să ne faci cunoscute mai multe date personale, noi vom procesa aceste date dacă este necesar să ne adresăm personal în scrisori, cereri.

Dacă vă abonați știrilor noastre, sunteți de acord cu următorul conținut: ”Sunt de acord să fiu informat/ă prin e-mail despre oferte interesante, prin urmare acord dreptul de procesare a adresei de e-mail, și a altor detalii personale pe care le-am furnizat, în scopul primirii știrilor și ofertelor. Pot să revoc acest consimțământ în orice moment fără a da detalii despre motivul revocării, cu efect pe viitor. Legalitatea procesării până în momentul revocării rămâne neafectată.”

Abonarea la newsletter ia loc folosind doi pași de bază. Acești sunt: autentificare, și confirmare. După autentificare veți primi un e-mail legat de înregistrarea dvs. concomitent și un e-mail ce conține confirmarea abonării dvs. la ofertele și știrile trimise de noi. Confirmarea dvs. pentru înregistrare este necesară pentru a documenta consimțământul, și pentru a putea recunoaște înregistrări ale adreselor de e-mail externe. În legătură cu abonarea la newsletter și confirmarea dvs., atât adresa IP, cât și data și ora sunt salvate pentru a dovedi acordarea consimțământului tău în concordanță cu cerințele legale.

Prelucrarea datelor personale ia loc în baza Articolului 6, alineatul 1, litera b) al ANSPDCP. Aveți dreptul să revocați cererea în orice moment, fără a da un motiv, cu efect în viitor. Ceea ce înseamnă că cererea ta va fi anulată. În acest scop, poți trimite un mesaj de corespondență către persoana care se ocupă de cazul tău, ale căror date de contact le poți obține de la persoana responsabilă. Legalitatea procesului până la revocare rămâne neafectată în cazul revocării. Dacă alegeți să revocați consimțământul, sau să vă dezabonați de la newsletter-urile primite, noi vom șterge imediat datele dvs. de contact și orice alte detalii trimise către noi, doar dacă nu vom continua să procesăm aceste datele în concordanță cu cerințele legale și conform informațiilor primite în această politică de confidențialitate.

MailChimp

Newsletter-ul nostru este produs și trimis de către MailChimp, o platformă de marketing a companiei, The Rocket Science Group LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA. Politica de confidențialitate poate fi găsită aici https://mailchimp.com/legal/privacy

Măsuri de performanță

Buletinele noastre de știri conțin un așa-zis "web beacon", un fișier de dimensiuni pixel citit de pe serverul furnizorului nostru de servicii de corespondență, MailChimp, la deschiderea buletinului informativ. Acesta va colecta informații despre motorul de căutare, sistemul de operare, adresa IP cât și timpul de recuperare.

Ne dă de asemenea capacitatea de a crea sondaje statistice, cum ar fi, dacă buletinele de știri au fost deschise, când au fost deschise, și ce link-uri au fost accesate. Pentru motive tehnice, aceste informații pot fi atribuite abonaților individuali, dar depinde de noi și de MailChimp să aprobăm transmiterea informațiilor. Folosim aceste statistici doar pentru a evalua obiceiurile de explorare și folosire a buletinelor de știri de către abonați, și pentru a ne adapta conținutul în concordanță cu interesele clienților noștri.

Această măsură poate fi contrariată doar dacă alegi sa nu mai fii abonatul nostru.

5. Folosirea cookies

Folosim cookies pentru site-ul nostru. Acestea sunt documente de dimensiuni mici ce sunt stocate pe dispozitivul folosit de dvs. și transmit anumite informații către noi. Folosirea serverelor cookie este necesară pentru a vă acorda permisiunea să folosiți anumite funcții, și pentru a face ofertele noastre ușor de utilizat. Unele dintre cookie-urile folosite de noi sunt șterse imediat ce conexiunea a fost încheiată, de exemplu după ce ai închis motorul de căutare (așa numitele cookie-uri pentru sesiuni). Unele cookie-uri rămân pe dispozitivul folosit chiar dacă sesiunea a fost încheiată, de exemplu după ce ai închis motorul de căutare, și ne permite, nouă și afiliaților noștri să vă recunoaștem atunci când reveniți pe site-ul nostru (așa numitele cookie-uri ce persistă).

Câteva dintre cookie-urile folosite de noi sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru anumite caracteristici. Acesta este cazul, de exemplu, în ceea ce privește stocarea intrărilor în legătură cu utilizarea funcției coș de cumpărături. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza Articolului 6, alineatul 1, litera b) din ANSPDCP în vederea luării unor măsuri pre-contractuale care se bazează pe cererea dvs. ca persoană vizată sau pe baza Articolului 6, alineatul (1), litera (b) din ANSPDCP. RGPD pentru îndeplinirea unui contract din care sunteți parte sau în temeiul Articolului 6, alineatul (1), litera (f) din ANSPDCP în scopul protejării interesului nostru legitim de a furniza funcții care să fie cât mai ușor de utilizat.

Atât timp cât noi sau companiile partenere utilizează cookie-uri în scopul măsurării utilizării sau în scop de marketing, puteți găsi detalii despre acest subiect, dacă sunt aplicate, în interiorul acestei polițe de confidențialitate. Puteți împiedica stocarea cookie-urilor, prin folosirea unei setări corespunzătoare în software-ul dvs. de navigare. Dacă este necesar vă rugăm să consultați programul de ajutor al motorului de căutare folosit, pentru a afla cum poate fi folosită setarea corespunzătoare. Trebuie să menționăm, că în acest caz nu veți putea folosi toate funcțiile website-ului nostru la capacitate maximă. De exemplu, ne referim la informațiile deținute de următoarele pagini populare:

 • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
 • Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
 • Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html Internet
 • Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
 • Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=de_DE&viewlocale=en_US

6. Utilizarea Google Analytics

În website-ul nostru folosim funcția Google Analytics, un serviciu de analiză furnizat de Google Inc. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) din ANSPDCP, pentru a proteja interesul dvs. legitim în analizarea website-ului nostru. De asemenea Google Analytics folosește cookie-uri. Acestea sunt fișiere text stocate pe calculatorul dvs. pentru care permit analizarea folosirii website-ului nostru. Informațiile generate de cookie-uri despre modul în care tu folosești website-ul sunt transmise și stocate către un server Google, aflat în SUA. Subliniem în acest context că pe site-ul nostru Google Analytics a fost extins de codul "anonymizeIp".

O colecție anonimă de adrese IP (așa-numita mascarea IP) asigură că adresa ta de IP este stocată înainte de Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state contractante ale Acordului privind Spațiul Economic European pentru a exclude o referință personală. Doar în cazuri excepționale întreaga adresă IP va fi trimisă către serverul Google din SUA și stocată acolo. Google va folosi această informație în numele nostru, pentru a evalua folosirea website-ului nostru, pentru a alcătui rapoarte legate de activitatea paginii noastre și pentru a furniza alte pagini și informații relevante către clienții noștri.

Adresa IP furnizată de Google Analytics ca parte a serviciului Google Analytics nu va fi fuzionată cu alte date Google. Poți împiedica stocarea cookie-urilor, prin folosirea unei setări corespunzătoare în software-ul tău de navigare. Dacă este necesar vă rugăm să consultați programul de ajutor al motorului de căutare folosit, pentru a afla cum poate fi folosită setarea corespunzătoare. Trebuie să menționăm, că în acest caz nu veri putea folosi toate funcțiile website-ului nostru la capacitate maximă.

Mai mult, poți preveni colectarea datelor generate de cookie-uri și legate de utilizarea de către tine a website-ului nostru (incluzând adresa ta IP) către Google, și procesarea acestor date de către Google, prin descărcarea ”browser plug-in” disponibil în link-ul următor. Link-ul actual este: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Ca alternativă, poți preveni colectarea în viitor a datelor tale de către Google Analytics prin setarea unui ”Opt-Out Cookie”. Poți seta acest cookie prin accesarea acestui link. Vă rugăm să rețineți că Opt-Out-Cookie funcționează doar pentru acest browser și doar pentru acest website. Dacă ștergi cookie-urile din browser-ul tău, trebuie să accesezi acest link din nou.

Pentru mai multe informații legate de Termeni de folosire și Politici de Confidențialitate, te rugăm sa vizitezi https://www.google.com/analytics/terms/en.html și Politica de Confidențialitate Google la https://policies.google.com/?hl=ro. Google face obiectul Acordului privind protecția împotriva confidențialității, asigurând respectarea legislației europene privind protecția datelor https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

7. Prezența web în mass-media

Menținem site-uri web în rețele și platforme sociale pentru a comunica cu clienții noștri și pentru a informa despre produsele noastre. Acestea sunt conectate de website-ul nostru și pot fi accesate de toți vizitatorii. Atunci când se solicită rețele și platforme respective, se aplică termenii și condițiile și declarațiile de confidențialitate ale rețelelor și platformelor respective. Prelucrarea datelor personale de către noi se bazează pe interesul legitim în concordanță cu articolul 6, alineatul (1), litera (f) din ANSPDCP.

Menționăm că date ale vizitatorilor care nu se află în Uniunea Europeană, pot fi procesate. Acestea pot rezulta în riscuri care ar putea să îngreuneze punerea în aplicare a drepturilor părții afectate. Platformele și rețelele UE care sunt certificate sub Scutul de Protecție se conformează cu politica de confidențialitate UE. Mai jos poți găsi o prezentare generală a site-urilor web cu care noi operăm, și punctele corespondente ale contractului legat de politica de confidențialitate ale respectivelor platforme și rețele.

Facebook: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland, Privacy Policy: https://www.facebook.com/privacy/explanation Instagram:

Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland, Privacy Policy: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

Twitter: Twitter International Company, Attn: Data Protection Officer, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07 IRELAND, Privacy Policy: https://twitter.com/de/privacy

YouTube: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, Privacy Policy: https://policies.google.com/privacy

Pinterest: Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2 Ireland, Privacy Policy: https://policy.pinterest.com/de/privacy-policy

Google+: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, Privacy Policy: https://policies.google.com/privacy

Snapchat: Snap Group Limited, 7-11 Lexington Street, London W1F 9AF, United Kingdom, Privacy Policy: https://www.snap.com/de-DE/privacy/privacy-policy/

8. Integrarea conținutului și serviciul oferit de parteneri

Ofertele noastre online conțin servicii oferite de parteneri. Când acest conținut este integrat, se poate ca platforma partenerului respectiv să stocheze ”cookie-uri”. Folosim aceste conținuturi în baza articolului 6, alineatul (1), litera (f) din ANSPDCP, toatul pentru a vă putea oferi informații și oferte online captivante.

Vimeo: Vimeo, Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, Privacy Policy: https://vimeo.com/privacy

YouTube: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, Privacy Policy: https://policies.google.com/privacy

Google Maps: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, Privacy Policy: https://policies.google.com/privacy

Panono: Professional360 GmbH, Französische Straße 9, 10117 Berlin, Privacy Policy: https://www.panono.com/de/legal/privacy-policy/

Doo-Finder: DooFinder S.L., Standort Bielefeld, Apfelstraße 245, D-33611, Privacy Policy: https://www.doofinder.com/de/privacy-policy

Squarelovin: Anchor Media GmbH, Budapester Straße 45, 20253 Hamburg, Privacy Policy: https://squarelovin.com/business/home/privacy

9. Aplicarea drepturilor noastre și apărarea împotriva creanțelor

Dacă va fi necesar, vom procesa datele dvs. personale, pentru a proteja atât interesele noastre legitime cât și ale dvs., clientului. În acest caz procesarea datelor personale ia loc pe baza articolului 6, alineatul (1), litera (f) din ANSPDCP. În situația în care devine necesar să vă protejăm interesele legitime, datele personale vor fi transferate către intermediari, doar în scopul necesităților legale. Acest transfer este efectuat de către furnizorii de servicii de colectare a datoriilor sau de către avocații noștri. În cazul încredințării datelor personale către intermediari, cantitatea de date transmise este limitata la minimum necesar.

Datele dvs. personale vor fi șterse dacă nu mai sunt necesare pentru procesarea scopului de procesare respectiv, dar cel mai devreme după expirarea perioadelor fiscale și de reținere comercială de 6 sau 10 ani, cu excepția cazului în care vom continua să procesăm datele pentru alt scop de procesare în conformitate cu cerințele legale și în conformitate cu informațiile conținute în această politică de confidențialitate.

VI. Durata în care datele tale personale sunt stocate, sau criterii de determinare a aceste durate

Datele dvs. personale vor fi șterse dacă nu mai sunt necesare pentru procesarea scopului de procesare respectiv, cu excepția cazului în care vom continua să procesăm datele pentru alt scop de procesare în conformitate cu cerințele legale și în conformitate cu informațiile conținute în această politică de confidențialitate. Pentru informații despre durata de păstrare a informațiilor dvs. personale sau a criteriilor de determinare a acestei durate, consultați informațiile despre modul în care datele dvs. personale sunt procesate pentru fiecare scop de prelucrare în această declarație de confidențialitate.

VII. Drepturile tale

1. Prezentare generală

Pentru a asigura un proces corect și transparent procesării datelor tale personale, dvs. ca persoană vizată aveți următoarele drepturi, în conformitate cu reglementările privind protecția datelor:

 • dreptul la informare conform articolului 15 din ANSPDCP
 • dreptul la corecție conform articolului 16 din ANSPDCP
 • dreptul de a anula conform articolului 17 din ANSPDCP
 • dreptul la restricționarea procesării conform articolului 18 din ANSPDCP
 • dreptul la portabilitatea datelor conform articolului 20 din ANSPDCP
 • dreptul de a revoca consimțământul în orice moment conform art. 7, alineat 3 din ANSPDCP
 • dreptul de a obiecta procesării conform articolului 21 din ANSPDCP, despre care vă vom informa separat mai jos
 • dreptul de a depune plângeri autorităților superioare în temeiul articolului 77 din ANSPDCP, drepturi despre care vă vom informa în detaliu mai jos

2. Drepturile tale de a obiecta procesării

Prelucrarea datelor cu caracter personal este permisă dacă prelucrarea este necesară pentru protejarea intereselor legitime ale operatorului sau ale unei terțe părți, cu excepția cazurilor în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate care necesită protecție a datelor cu caracter personal, în special dacă: persoana în cauză este copil, articolul 6 alineatul (1) litera (f) din ANSPDCP.

Dvs. persoana vizată, aveți dreptul, în orice moment, să obiectați legat de procesarea datelor cu caracter personal, să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal care rezultă din situația lor specifică în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) din ANSPDCP, acest lucru se aplică și profilării bazate pe aceste dispoziții.

Dacă vă exercitați dreptul de a obiecta, noi nu vă vom mai procesa datele personale în continuare, exceptând cazul în care, putem demonstra demonstra motive convingătoare, legitime de procesare care le depășesc interesele, drepturile și libertățile ca persoana vizată sau prelucrarea este pentru afirmarea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

Dacă vă procesăm datele dvs. personale pentru a putea opera poșta directă, dumneavoastră, ca persoană vizată, aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc în scopul unei astfel de publicități; acest lucru se aplică și profilării deoarece este asociat cu o astfel de corespondență directă. În cazul în care, în calitate de persoană vizată, vă opuneți prelucrării în scopuri de marketing direct, datele dvs. personale nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

3. Dreptul de a face apel la autoritatea de supraveghere

În calitate de persoană afectată, fără a aduce prejudiciu oricărei alte căi de atac administrative sau judiciare, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru în care locuiți, locul de muncă sau locul în care se presupune încălcarea, dacă credeți că prelucrarea datelor dvs. personale se referă la încălcarea cerințelor ANSPDCP.

VIII. Informații despre furnizarea datelor dvs. personale

Dacă doriți să încheiați un contract cu noi sau să ne contactați printr-o solicitare, este necesar ca furnizarea datelor dvs. personale să includă un contract sau să vă procesați solicitarea. Nu vi se cere să furnizați informațiile dvs. personale. Cu toate acestea, nerealizarea informațiilor dvs. personale ne va determina să nu încheiem un contract cu dvs. sau să ne procesăm cererea.

Ultimele vizualizate