Întrebări frecvente

2) Modalități de plată

Modalități de plata

Opțiuni de plată

 

Cum pot fi plătite produsele Gusti-Piele?

Există câteva metode de plata disponibile pentru clienții Gusti-piele:

 

  • Transfer bancar  

  • PayPal

  • Card de credit

  • Transfer SOFORT

1
Transfer bancar

La finalizarea comenzii puteți alege plata prin transfer bancar. Imediat ce comanda a fost finalizată cu succes veți primi automat un email ce conține detaliile necesare transferului bancar. Apoi vă puteți conecta la serviciul de online banking și puteți transfera suma necesara plătii comenzii folosind datele primite prin email de la noi. În data ce am primit plata comenzii, vom începe livrarea pachetului. Important: Comanda nu va fi procesată până când plata nu a fost achitată.

1
PayPal

Plata folosind serviciul online PayPal poate fi selectată la finalizarea comenzii. Un cont valid de PayPal este necesar pentru redirecționarea automata a clientului către site-ul PayPal la încheierea comenzii.

1
Transfer SOFORT

Transferul SOFORT funcționează ca un transfer online normal către o banca. Procesul de plată pentru o comandă online este operat direct prin contul dvs. personal de online banking. Formularul de plată, care nu este accesibil pentru comerciant, este automat trimis către dvs. după finalizarea comenzii. Suma trimisă este executata în timp real de către contul personal de banking online. Plata dorită este transferată imediat, direct către contul bancar al comerciantului. Trebuie doar sa introduceți datele și plata este efectuata.

1
Cardul de credit

Puteți de asemenea să plătiți sigur și ușor cu cardul de credit. Acceptam carduri europene cu simbolul MaterCard și Visa. Comanda va fi plasată imediat ce plata a fost primită. În cazul unei anulări a comenzii, detaliile plății inițiale vor fi folosite pentru rambursare.

 

Datele cu caracter personal vor fi criptate folosind metoda SSL. Acest sistem de securitate oferă siguranță completă cardului dvs. de credit.

1
Antwort nicht gefunden?
Nutze unser Kontaktformular um uns Deine Frage zu stellen la formularul de contact