Întrebări frecvente

5) Sfaturi de îngrijire

Sfaturi de ingrijire -produse Gusti Piele naturale

Cum pot avea grija de produsele naturale Gusti-Piele?

 

Produsele noastre pot fi tratate prin folosirea uleiului de floarea soarelui sau a cerii de albine. Te rugăm să fii atent ca stratul să fie aplicat subțire și uniform. Poți încerca întâi să testezi produsul într-un colț, din moment ce acest tratament poate duce la închiderea la culoare a pielii.

 

Produsul meu are găuri/zgârieturi, de ce?

Pentru fabricarea produselor noastre Gusti Piele, folosim piei brute, ale caprelor libere. Acesta înseamnă că pielea poate avea mici zgârieturi de la copacii sau tufișurile unde animalele dorm, de exemplu. Acest lucru demonstrează cât sunt de naturale produsele noastre.

De ce produsul meu arată diferit decât cel de pe website?

Compania noastră lucrează cu diferite produse și cu micii întreprinzători care conduc afacerii de familie. Acest lucru poate să aducă variații de culoare, ton, cusături și căptușeala interioară. Fiecare produs este într-adevăr unic, și posibilele diferențe vor fi scrise în descrierea produsului. De asemenea, unele produse sunt colorate natural folosind coloranți naturali de mac, șofran și indigo ceea ce poate să ducă la unele variații ale culorilor.

Cum pot proteja produsele de ploaie?

 

De obicei ploaia nu are nu efect negativ asupra produselor noastre de piele, noi sugerăm protejarea produselor de orice condiție a vremii nenecesară de exemplu ploaie sau umezeala.

1
Sfaturi de ingrijire -produse Gusti Piele naturale

Cum pot avea grija de produsele naturale Gusti-Piele?

Produsele noastre pot fi tratate prin folosirea uleiului de floarea soarelui sau a cerii de albine. Te rugăm să fii atent ca stratul să fie aplicat subțire și uniform. Poți încerca întâi să testezi produsul într-un colț, din moment ce acest tratament poate duce la închiderea la culoare a pielii.

1
Miros persistent de piele

De ce geanta mea are un miros atât de impregnant?

 

Probabil vă așteptați la un miros de piele fin când ați deschis pentru prima oară pachetul, dar ați întâlnit un miros de piele un pic mai puternic? Nu vă faceți griji, se mai întâmplă, în special pentru că pielea folosită de noi este naturală, și este caracterizată de produsele ecologice folosite. Puteți foarte ușor să scoți geanta afară să se aerisească. De asemenea prin folosirea regulată a genții, mirosul intens va dispărea în timp, și veți rămâne cu acel miros ușor și plăcut de piele pe care probabil îl cunoașteți deja. Dacă acest proces durează prea mult, puteți de asemenea, să introduceți un pliculeț mic cu parfum în interiorul genții Naturale Gusti, de exemplu cu parfum din iasomie.

1
Mici imperfecțiuni și cum pot fi remediate

De ce geanta mea are urme sau pete?

 

Motto-ul nostru este: Rămâii Cool! Aceste pete sunt urme de grăsime care pot fi foarte ușor șterse. Pielea este un produs natural, se poate ca ea să se auto-greseze, rezultând aceste pete albe. Natura uleioasă a pielii cauzează aceste pete albe, dar nu uitați că pot foarte ușor fi șterse cu o cârpă sau un burete uscat. Frecați gentil pe suprafața pielii și aceste urme vor dispărea.

 

Tocmai ce ați cumpărat un nou produs și este deja zgâriat?

 

Pielea folosită de noi provine din India de la mici ferme ce dețin capre libere. De aceea este posibil ca pielea genții dvs. să aibă ușoare zgârieturi, posibil de la copaci sau tufișuri. Acest lucru arată încă o dată cât de naturale sunt produsele noastre. Dacă acest look al genții dvs. încă vă deranjează, puteți să achiziționezi un produs de îngrijire pe bază de ceară de albine, și să îl folosiți pentru a îndepărta micile semne. Stropiți acolo unde sunt semnele și cu un burete sau o cârpă puțin udă frecați ușor. Ceara de albine ajută pielea să se închidă la culoare, deci zgârietura nu ar trebui să mai fie vizibilă. Acest efect va spori individualitatea produsului dvs. Observație: aplicarea produselor pe bază de ceară de albine poate fi folosită în loc de spray-ul de impregnare, dar vă rugăm să fiți atenți pentru că acest lucru va duce la închiderea la culoare a pielii.

 

De ce sunt atât de multe fire desfăcute?

 

Gentile noastre sunt făcute manual și finisate manual, se poate ca ocazional firele să nu fi fost tăiate lângă cusătură și cu aceasta să existe fire care ies în evidență. Cea mai simplă metodă este să folosiți o forfecuță mică și să tăiați ușor firele desfăcute. Vă rugăm să fiți atenți/atente să nu tăiați prea aproape de cusătură, pentru că astfel pot apărea goluri pe cusături.

 

Niturile genții dvs. sunt ruginite sau lipicioase?

 

Această problemă poate de asemenea fi rezolvată cu câteva trucuri simple: cu un pic de apă, pudră de degresare și un tampon de bumbac, puteți elimina rugina, lipiciul sau grăsimea de pe nituri. Puteți simplu să înmuiați cârpa de bumbac în soluția de degresare și să tamponații ușor deasupra locurilor unde vreți să eliminați grăsimea. Încetul cu încetul niturile vor fi curate și lucioase ca la început.

 

Ajutor, geanta mea de piele este unsuroasă!


Dacă geanta dvs. de piele este unsuroasă, nu aveți nici un motiv de îngrijorare. De obicei grăsimea poate fi îndepărtată foarte ușor cu o cârpă uscată de bumbac. Dacă este necesară mai multă dedicație atunci puteți să puneți geanta în cuptor la 50°C pentru maxim 60 de minute, astfel grăsimea se va usca. Apoi o puteți șterge cu apă și gresa din noua dacă este cazul. În zilele de soare puteți de asemenea să o lăsați sub soare, soarele va reduce din grăsime.

 

 

 

1
Antwort nicht gefunden?
Nutze unser Kontaktformular um uns Deine Frage zu stellen la formularul de contact