Sfaturi de îngrijire pentru produsele noastre de piele

Sfaturi de îngrijire pentru produsele aparținând ”Studioului Gusti-Piele”

Geanta dvs. cea nouă Gusti-Piele a ajuns! În loc să vă aventurați afară unde poate fi expusă elementelor dăunătoare, noi vă oferim câteva sfaturi folositoare. Cu câteva sfaturi și trucuri simple îi poți oferii noii poșete o viață lungă! Din moment ce pielea este un material natural, este necesar să fie îngrijită ca să poată arăta frumos pentru mult timp. Îngrijirea corespunzătoare poate preveni fragilitatea și poate încuraja rezistența la apă.

Primii dvs. pași către fericire

Pentru a primi tot ce mai bun de la geanta dvs. este important să aveți grijă de ea. Recomandăm cu tărie pulverizarea cu spray de impregnare pe suprafața pielii, imediat după despachetare. Această operație va ajuta la protejarea produselor împotriva umezelii și a razelor de soare. Produsul dvs. Gusti Piele este foarte rezistent, de aceea nu necesită decât un pic de atenție, făcându-l astfel o alegere excelentă.

Ce produse de îngrijire ar trebui să folosesc?

Pentru o îngrijire optimă a produselor dvs. de la Studioul Gusti Piele, trebuie doar să fiți conștient de tipul de piele din care produsul este făcut. Fie că este piele de căprioară, piele fină sau piele groasă, există câte un produs care va ajuta fiecare tip de piele în parte. Îngrijită corespunzător piele poate rămâne supla și moale până la 50 de ani. Produse de îngrijire a pielii pot fi găsite în aproape orice supermarket. Dacă produsul de îngrijire este potrivit sau nu pentru geanta dvs., depinde de obicei de calitatea produsului de îngrijire ales. Un produs pe bază de ceară de albine este o variantă naturală care poate fi folosit în special pentru pielea fină.

Instrucțiuni de îngrijire pentru produsele aparținând ”Gusti Piele Natura”

 

În sfârșit a ajuns! Geanta dvs. Gusti! Dar înainte de a ieși afară, unde va fi expusă la elementele din natură, ar trebui să fiți atenți/atente la câteva detalii. Produsele noastre ”Gusti Natura” au nevoie de un pic mai multă îngrijire comparativ cu produsele ”Gusti Studio”.

Primii dvs. pași spre fericire

Ca să puteți avea tot ce e mai bun de la geanta dvs., este important să aveți grijă de ea. Recomandăm cu tărie imediat după despachetare, pulverizarea cu spray de impregnare pe suprafața pielii. Această operație va ajuta la protejarea produselor împotriva umezelii și a razelor de soare.

De ce geanta mea are un miros atât de impregnant?

Probabil vă așteptați la un miros de piele fin când ați deschis pentru prima oară pachetul, dar ați întâlnit un miros de piele un pic mai puternic? Nu vă faceți griji, se mai poate întâmpla, în special pentru că pielea folosită de noi este naturală, și este caracterizată de produsele ecologice folosite. Puteți foarte ușor să scoți geanta afară să se aerisească. De asemenea prin folosirea regulată a genții, mirosul intens va dispărea în timp, și veți rămâne cu acel miros ușor și plăcut de piele pe care probabil îl cunoașteți deja. Dacă acest proces durează prea mult, puteți de asemenea, să introduceți un pliculeț mic cu parfum în interiorul genții Naturale Gusti, de exemplu cu parfum din iasomie.

Tocmai ce ați cumpărat un nou produs și este deja zgâriat?

Pielea folosită de noi provine din India de la mici ferme ce dețin capre libere. De aceea este posibil ca pielea genții dvs. să aibă ușoare zgârieturi, posibil de la copaci sau tufișuri. Acest lucru arată încă o dată cât de naturale sunt produsele noastre. Dacă acest look pe geanta dvs. încă vă deranjează, puteți să achiziționezi un produs de îngrijire pe bază de ceară de albine, și să îl folosiți pentru a îndepărta micile semne. Stropiți acolo unde sunt semnele și cu un burete sau o cârpă puțin udă frecați ușor. Ceara de albine ajută pielea să se închidă la culoare, deci zgârietura nu ar trebui să mai fie vizibilă. Acest efect va spori individualitatea produsului dvs. Observație: aplicarea produselor pe bază de ceară de albine poate fi folosită în loc de spray-ul de impregnare, dar vă rugăm să fiți atenți pentru că acest lucru va duce la închiderea la culoare a pielii.

De ce sunt atât de multe fire desfăcute?

Gentile noastre sunt făcute manual și finisate manual, se poate ca ocazional firele să nu fi fost tăiate lângă cusătură și cu aceasta să existe fire care ies în evidență. Cea mai simplă metodă este să folosiți o forfecuță mică și să tăiați ușor firele desfăcute. Vă rugăm să fiți atenți/atente să nu tăiați prea aproape de cusătură, pentru că astfel pot apărea goluri pe cusături.

De ce geanta mea are urme sau pete?

Motto-ul nostru este: Rămâii Cool! Aceste pete sunt urme de grăsime care pot fi foarte ușor șterse. Pielea este un produs natural, se poate ca ea să se auto-greseze, rezultând aceste pete albe. Natura uleioasă a pielii cauzează aceste pete albe, dar nu uitați că pot foarte ușor fi șterse cu o cârpă sau un burete uscat. Frecați gentil pe suprafața pielii și aceste urme vor dispărea.

Niturile genții dvs. sunt ruginite sau lipicioase?

Această problemă poate de asemenea fi rezolvată cu câteva trucuri simple: cu un pic de apă, pudră de degresare și un tampon de bumbac, puteți elimina rugina, lipiciul sau grăsimea de pe nituri. Puteți simplu să înmuiați cârpa de bumbac în soluția de degresare și să tamponații ușor deasupra locurilor unde vreți să eliminați grăsimea. Încetul cu încetul niplurile vor fi curate și lucioase ca la început.

Ajutor, geanta mea de piele este unsuroasă!

Dacă geanta dvs. de piele este unsuroasă, nu aveți nici un motiv de îngrijorare. De obicei grăsimea poate fi îndepărtată foarte ușor cu o cârpă uscată de bumbac. Dacă este necesară mai multă dedicație atunci puteți să puneți geanta în cuptor la 50°C pentru maxim 60 de minute, astfel grăsimea se va usca. Apoi o puteți șterge cu apă și gresa din noua dacă este cazul. În zilele de soare puteți de asemenea să o lăsați sub soare, soarele va reduce din grăsime.

Ultimele vizualizate