Termeni și condiții

Mai jos găsiți termenii și condițiile pentru furnizarea de informații către clienții noștri Gusti Piele despre contractele de vânzare la distanță și contactele de comerț electronic ale companiei.

1. Informații generale

Următoarele informații și condiții definesc relația dintre client și Gusti Leder GmbH, atunci când comanda se face prin intermediul magazinelor online. Aceste termene și condiții încep a fi aplicate atunci când comanda a fost finalizată.

2. Contractele

Prezentarea produselor Gusti Leder GmbH pe site-ul online este o invitație către client să plaseze o comandă pentru un anumit produs. Dacă clientul ne trimite comanda lui folosind website-ul Gusti Leder GmbH, clientul este legat prin contract prin 145 BGB. Confirmarea comenzii este trimisă apoi prin e-mail. Contractul clientului cu Gusti Leder GmbH este făcut când compania noastră acceptă oferta trimisă de client, în termen de 2 zile lucrătoare de când comanda a fost plasată în scris sau în formă de text. O zi lucrătoare este definită ca fiind orice zi în afară de Sâmbătă, Duminică și zilele recunoscute național ca fiind zile de sărbătoare publică.

3. Livrare, Costuri de livrare, Costuri de transfer

Livrările vor fi făcute în concordanță cu costurile de expediere declarate. Dacă clientul este un consumator privat, indiferent de metoda de transport, vom suporta riscurile de livrare. Dacă clientul este un antreprenor, toate riscurile și daunele implicate în transport vor fi plasate către client odată ce produsele vor fi plasate de către noi spre contractul logistic.

4. Rezervarea titlurilor

Produsele livrate rămân în proprietatea noastră până când plata integrală a comenzii a fost efectuată și primită de noi.

5. Plata

Doar metodele de plată enumerate la plasarea comenzii de către client, sunt metode acceptate de Gusti Leder GmbH.

6. Răspunderea pentru defecte

Drepturi de garanție se aplică pentru bunurile care prezintă defecte.

7. Informații pentru clienții care se ocupă de comerț electronic

Nu suntem supuși codurilor de conduită. În cazul în care greșeli sunt introduse în comandă, clientul poate vizualiza comanda finală înainte de a plasa cererea. Clientul poate folosi funcția de schimbă sau șterge pentru a corecta comanda înainte de a o trimite către Gusti Leder GmbH. Pentru fiecare produs care este enumerat pe site-ul Gusti Leder GmbH, clientul poate vedea caracteristicile produsului și valabilitatea ofertelor limitate pe care produsul le poate avea la un moment dat. Contractul este făcut și valabil pentru Gusti Leder GmbH în Germania. Clientul poate face plângeri și cereri de garanție prin folosirea detaliilor de contact oferite de același website Gusti Leder GmbH. Contractul făcut de ambele părți, nu este salvat de Gusti Leder GmbH. Clienții pot avea acces la contract prin accesarea funcție ”printează”, prin intermediu browser-ului internetului, sau clientul poate să salveze contractul în computerul personal prin folosirea funcției ”salvează”. Pentru informații legate de plată sau performanța expedierii, te rugăm să accesezi site-ul Gusti Leder GmbH.

8. Informații privind procedurile de soluționare a litigiilor

Compania noastră nu este dispusă sau obligată să participe în proceduri de soluționare a litigiilor în afara agențiilor de aplicare a drepturilor consumatorilor.

9. Diverse

În relația contractuală dintre noi și clienții noștri se aplică termenii și condițiile folosite de legea Republicii Federale a Germaniei. În cazul în care clientul este un consumator, va rămâne acoperit de către legea din statul în care acesta își are reședința. Acestea are rolul să protejeze drepturile și reglementările consumatorilor, care nu pot fi derogate de la acord și nu vor fi afectate de acest acord. Aplicația CISG este exclusă.

Ultimele vizualizate